2016-07-22 00:59:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Hallgasson a bölcs tanácsra!

Napi horoszkóp július 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma minden jól sikerül, főleg a rutinmunkák. Most semmi kedve a harchoz, az alkudozáshoz: inkább mindent ráhagyna a másikra. Pedig van valami, amiért érdemes lenne küzdenie. Legyen kitartó, így meggyőzheti a többieket is!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most érdemes mindent kétszer-háromszor ellenőriznie, akkor is, ha már inkább a hétvége programját szervezné a munka helyett. Ha nem figyel eléggé, hibát véthet. Ha estére vendégeket hív, akkor biztos lehet benne, hogy remekül sikerül az összejövetel.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A munkahelyén kemény kritika érheti, de ha jól veszi a lapot, nem neheztel, hanem elfogadja azt, ami igaz, akkor még a javára is fordíthatja a dolgot. Ám, ha valamit sértőnek, igazságtalannak érez, azt is nyilvánítsa ki!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A félreértések és viták elkerülése érdekében fogalmazzon ma a szokásosnál is óvatosabban. Nagy a veszélye annak, hogy a párja féltékenykedni kezd, ezzel pedig nem csak a mai nap, hanem az egész hétvége hangulatát elronthatja.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A jogi, hivatalos ügyek intézését lehetőleg ne mára időzítse, mert ezek során akadályokkal találhatja szemben magát. A szerelemben viszont szerencsés lesz, ha ön egyedülálló, akkor ma megismerkedhet valakivel, akivel igazán összeillenek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Összpontosítson erősen a munkájára, ne hagyja elterelni a figyelmét. Egy családi krízis alaposan megviselheti, pedig önnek nincs is igazán beleszólása a dologba. Épp ezért lenne jó, ha igyekezne kimaradni a vitából.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az új feladatok vontatottan haladnak, vagy egyáltalán nem is sikerülnek. A Hold a Vízöntő jegyében áll, emiatt inkább a hétvége programjait kellene szerveznie. Főleg a családi találkozók sikerülnek most jól.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma többet beszélhet, mint kellene, ráadásul nem is gondolja végig, hogy mit mond. Így könnyen lehet, hogy a terveivel és a tetteivel teljesen ellentétes információkat ad a környezetének. Ezzel végül mindenkit összezavar...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jelentős anyagi előnyökre tehet szert a közeljövőben, ha hallgat egy bölcs tanácsra. Bízhat a szerencséjében! Persze azért alaposan járja körbe a dolgot, és kérjen tanácsot hozzáértőktől is!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha valamilyen elhatározást tett az életmódjára vonatkozóan, akkor eljött az ideje annak, hogy azt be is váltsa. A hivatalos ügyek intézésének azonban nem kedvez a nap, és a fontos tárgyalásokat is halassza inkább a jövő hétre.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma sürgős dolga akad, meglehet, több is, mint amit egy nap alatt meg lehet csinálni. Most nehéz lesz elkerülnie, hogy konfliktusba keveredjen valamelyik családtagjával. Ne menjen bele azonban meddő vitákba!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma váratlan események miatt egészen máshogy alakulnak a dolgai, mint ahogy azt eltervezte. Legyen rugalmasabb, nem kell olyan görcsösen ragaszkodni az elgondolásaihoz! Az este remek hangulatban telik, pihenjen minél többet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: